Hodnocení obchodu

4,9 71 hodnocení
5
68x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.12.2018
+ Přehledný e shop, skvělá komunikace a rychlost

Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme!
Avatar autora | 8.12.2018
+ Nečekaně ochotná a vstřícná paní, která rychle vyřešila vzniklý problém při objednávce k mé maximální spokojenosti.

O žádné nevím.
Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme za recenzi! Jsme rádi, že jste byla se zbožím i řešením vzniklé situace spokojena.
Avatar autora | 6.12.2018
Klobucik mi je dobry, je pekny, velmi rychle dodanie.
Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme!
Avatar autora | 29.10.2018
+ Rýchle doručenie, v dobrom stave. Tovar je totožný s tovarom na internete.

Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme !
Avatar autora | 1.10.2018
Blesková reakce. Jeden den objednáno a druhý den doručeno. Paní velice ochotná.
Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme!
Avatar autora | 5.3.2018
+ rychlé vyřízení objednávky, kvalitní zboží, kvalitní materiál, pěkné vypracování
- odhadnutí správné velikosti, v mém případě jsem neodhadla správnou velikost, nelze výrobek vyměnit za menší číslo

váš obchod rozhodně doporučuji, důležité je objednat správnou velikost objednaného zboží
Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme za recenci. V případě, že máme skladem větší/menší velikost není výměna problém. Bohužel ve Vašem případě, byla menší velikost vyprodaná.
Avatar autora | 19.2.2018
Klobouk došel rychle, bez problémů, je krásný a už ho nosím :)
Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme!
Avatar autora | 9.2.2018
+ Rychlost

Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme!
Avatar autora | 9.2.2018
Zakoupená čepice je příjemná na hlavě, lehká, neničí účes. Krásně hřeje a je variabilní.
Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme!
Avatar autora | 3.2.2018
Pre Vás, viac výrobkov k výberu
Avatar autora 20.10.2019
Děkujeme za recenzi a doporučení!
Avatar autora | 2.2.2018
+ Spokojenost

Avatar autora | 1.2.2018
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 29.1.2018
+ jsem spokojená se zbožím i službou obchodu

Avatar autora | 16.1.2018
+ Krásné barety.výborná komunikace,rychlé dodání.
+ žádnou jsem nenašla

Krásné zboží,vstřícnost,rychlé odeslání. Jsem naprosto spokojená,baret už nosím a setkávám se s příjemným hodnocením od druhých. Děkuji.
Avatar autora | 1.1.2018
Nakupovala jsem v obchodě poprvé. S kloboukem i s doručením jsem velice spokojena. Tento obchod doporučuji.
Avatar autora | 26.12.2017
+ Rychle dodáno, moc dobře zabaleno a celkově velká spokojenost.
+ Nic

Moc doporučuji.
Avatar autora | 26.12.2017
+ Odběr ovál místa po republice

Avatar autora | 9.12.2017
+ Rychle jednanie a odoslanie tovaru.

Avatar autora | 6.12.2017
+ Vyhovuje mi nákup cez internet, viac krát som bola spokojná s tovarom.

Avatar autora | 5.12.2017
Velice spokojena, výrobek vysoké kvality. Všem vřele doporučuji
Nahoru
72 položek celkem