Hodnocení obchodu

4,9 71 hodnocení
Přidat hodnocení
5
68x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 1.12.2017
Som spokojná, to, čo som si objednala mi bolo doručené na tretí deň, je mi to výborné a páči sa mi. Zistila som však, že je to dovoz z Poľska? Ale aj tak, o.k.
Avatar autora | 24.11.2017
Spokojnosť čo sa týka rýchleho dodania tovaru a aj so samotným tovarom-klobúky sú pekné
Avatar autora | 7.5.2017
+ doporucuji z duvodu rychleho dodani objednavky
+ kvalitni e shop
- zadne

doporucuji
Avatar autora | 24.3.2017
Objednané zboží dorazilo velice dobře zabaleno.Zjistil jsem že je veliké a požádal paní Štepankovou o výměnu.Ta proběhla velice ochotně a zboží dorazilo 23.3.2017 v pořádku. S obchodem jsem velice spokojen a můžu vřele doporučit!
Avatar autora | 10.3.2017
+ hezké kvalitní věci
+ příznivé ceny
+ rychlé dodání
- nic mě nenapadá

Zboží jsem mela za dva dny doma. Jsem moc spokojená.
Avatar autora | 8.3.2017
+ Pěkné zboží
+ Neobvyklý sortiment
+ Rychlost dodání

Byl jsem spokojen s nákupem a manželka byla z dárku nadšená
Avatar autora | 24.2.2017
+ kvalita,rychlost
- o nich nevim

doporucuji
Avatar autora | 12.2.2017
- Velikost čepice neodpovídá skutečnosti. Objednal jsem číslo 56. Čepice přišla se štítkem, na kterém bylo přeškrtnuto číslo 57 a rukou napsáno 56, skutečná velikost po přeměření je 58. Vzhledem k ceně nebudu zboží reklamovat, ale skončilo v koši.

Avatar autora 26.3.2019
Dobrý den, pane Vilhane, čepice, kterou jste si objednal odpovídala rozměrem velikosti 56. Přepsaná velikost byla z toho důvodu, že výrobce často uvede chybnou velikost, ale protože o tom víme, důsledně je přeměřujeme. Nabízíme našim zákazníkům ZDARMA službu výměny čepice - objednáme kurýra, který vám doveze čepici na výměnu a rovnou od vás vezme tu kterou vracíte a vás vrácení nestojí ani korunu. Mrzí nás, že situaci řešíte raději tím, že čepici vyhodíte a napíšete negativní recenzi, místo toho, abyste zavolal nebo napsal a domluvili bychom výměnu, případně vrácení. Nákup na internetu je vždycky určité riziko, že vám něco nepadne, ale od toho je zákonná 14 denní lhůta na vrácení zboží. Klobouky Audrey
Avatar autora | 25.1.2017
+ Velky vyber ,ruzne tvary a motivy,je z ceho vybirat.

Jsem spokojena jak s vyberem tak s dodanim.
Avatar autora | 29.12.2016
+ - dostupnost tovaru
+ - doprava na Slovensko cez ulozenku
+ - komunikacia
+ - cena

Avatar autora | 28.12.2016
+ výborná individuální klientská péče
+ rychlá a efektivní komunikace

Avatar autora | 22.12.2016
+ Veľmi kvalitný tovar
+ dobrá komunikácia a ústretovosť¨
+ dobrý výber
+ rýchle dodanie
- žiadne

Veľmi dobrrý a spoľahlivý obchod, veľmi rada nakupujem v tomto obchode a určite odporúčam
Avatar autora | 16.12.2016
+ rychlost
- akurat som si neuvedomila ,ze musim zaplatit pri dobierke dalsich 4 € cim sa mi nakup predrazil.

Pekny tovar
Avatar autora | 10.12.2016
+ mne vyhovoval konkretne ponukany klobuk
- nema

doporučujem, som veľmi spokojna
Avatar autora | 26.11.2016
+ Rychlosť a pohodlnosť nákupu
+ Páčil sa mi tovar
- Nevýhodou je samozrejme to, že obrázok nikdy nie je celkom totžný so skutočným tovarom

V tomto obchode som nakúpila preto, lebo takýto tovar u nás nedostať. Odporučila by som ho aj iným zákazníkom vzhľadom na to, že kvalita zodpovedá cene.
Avatar autora | 24.11.2016
+ rychlost
- žádné

doporučuji, jsem s nákupem spokojená
Avatar autora | 21.11.2016
+ nakupovanie z pohodlia domova
+ pekné modely ponúka vo všetkých sortimentoch
- žiadne

pekný, pomerne široký sortiment ponúkaného tovaru rýchle vybavovanie objednávky komunikácia obchodu je na úrovni
Avatar autora | 4.11.2016
+ velký výběr
+ rychlost dodání
+ kvalitní a pěkné zboží

Doporučuji tento obchod. Koupil jsem pánskou čepici a splnila mé očekávání. Navíc mile překvapila rychlost dodání.
Avatar autora | 17.10.2016
+ přehledné stránky
+ výborná kvalita zboží

jsem velmi spokojená a do obchodu se vrátím
Avatar autora | 15.10.2016
+ Objednávka - priamo z pohodlí domova.
+ Majú široký a krásny výber.

Veľmi sa zapáčila čiapka, dostala som ju presne takú, akú som si objednala. Objednala som si tovar prvýkrát, ale možno si objednám aj nabudúce. Ano, tento obchod odporúčam aj ostatným. Lebo majú krásne klobúky, čiapky, šikovne som čiapku dostala.

Stránka 2 z 4 , položek celkem: 72

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.