5 způsobů, jak nosit baret

 

Chcete být každý den jiná? Pořiďte si baret je módním doplňkem, jehož styl je nezaměnitelný. Noste ho hned několika způsoby, budete vypadat ve stejném outfitu okamžitě jinak

 

A to uvítá každá žena!

 

Inspirujte se osvědčenými způsoby. Chce to jediné. Stoupněte si před zrcadlo a zkoušejte, protože sama uvidíte, co vám sluší nejvíc a v čem se cítíte opravdu dobře. 

 

 

Ležérní a přitom elegantní styl

Chcete působit ležérně a přitom elegantně? Posaďte baret přes čelo, ale ofinu, nebo pramínky vlasů nechte volně splývat podél vaší tváře. Tato varianta upoutá pozornost, protože působí velmi něžně a žensky.

 

návrh-bez-názvu-(16)_optimized

 

 

 

Fascinující Francouzka

Pro typický francouzský look jej noste zešikma. Tímto způsobem nemůžete nic zkazit. Pokud milujete klasiku, je toto vaše cesta.

  

návrh-bez-názvu-(18)_optimized

 

 

 

Nechte vyniknout váš obličej

Baret nemusíte nosit jen našikmo. Posuňte ho více dozadu a vpředu načechrejte. Pokud chcete, aby jeho přední strana působila pevněji, klidně použijte měkký šátek a vycpěte jej.

 

návrh-bez-názvu-(22)_optimized

 

 

 

 

Rovně a do čela

Pletené vlněné barety posuňte výrazně do čela a využijte komfortu, který vám poskytnou zvláště v chladnějších dnech.

 

návrh-bez-názvu-(20)_optimized

 

 

 

Nápaditá schovávačka

Nechte vyniknout vaši ženskost a posaďte baret více dozadu. Všechny vaše vlasy uschovejte pod baret, jen ofinu nechte vykukovat. Dlouhovlásky mohou jednoduše využít nízký culík, cop nebo drdol. Ochráníte si tak vlasy před nevlídným sychravým počasím. 

 

návrh-bez-názvu-(19)_optimized

 

 

 

Řiďte se svým šestým smyslem

Nikdy ale nezapomínejte na váš pocit, protože ten hraje hlavní roli. Jakmile se v baretu budete cítit dobře, pak víte, že jej máte nasazený správně. Samozřejmě se může stát, že vám baret na hlavě nemusí stoprocentně držet, pak použijte vlásenky. Pozor však na to, aby nebyly vidět.

 

Pro dosáhnutí maximálního efektu, pak přizpůsobte barvu baretu barvě vašich punčoch, šále nebo třeba rukavicím.

 

Vyhrajte si, použijte fantazii, načerpejte inspiraci a výsledek bude stát za to. Vyberte si tady svůj baret .>>>